Vi samarbejder med Ældre Sagen

GF Forsikring har et mangeårigt partnerskab med Ældre Sagen, og vi arbejder hele tiden på at udvikle særlige tiltag, som du kan få glæde af.

Lige nu kan du fx bestille Barnebarnspakken, når du er medlem af Ældre Sagen. Og hvis du har dine private forsikringer i GF og kommer med i vores særlige gruppe for Ældre Sagens medlemmer, får du adgang til disse særlige fordele, uden du skal betale ekstra:

  1. Udvidet dækning af elcykler
  2. Flere rejsedage er dækket
  3. Større dækning af guld og sølv ved indbrud
  4. Dækning af simpelt tyveri på plejehjem
  5. Straksudbetaling på 1500 kr. efter grå stær operation

Udover det, kan du som medlem af Ældre Sagen tilmelde dig dækningen af tricktyveri i hjemmet, og du behøver ikke at være medlem af GF for at få den.

Læs mere om alle fordelene her: https://www.gfforsikring.dk/partnere/aeldresagen

 

GF Forsikring

Når vi står sammen, kan flere få fordele og glæde af overskuddet. Sådan tænkte grundlæggerne, da GF Forsikring så dagens lys i 1967. Og sådan tænker vi stadig.

GF Forsikring er et medlemsejet forsikringsselskab, og vi skal derfor ikke tjene penge til aktionærer. I stedet deler vi overskuddet med vores medlemmer og

tager på den måde toppen af prisen på forsikringerne. Du får del i overskuddet allerede når du melder dig ind.

Og så er vi der for dig, når du har brug for hjælp og rådgivning. For os handler overskud nemlig ikke kun om kroner og ører, men også om at række ud til dig. Det gør vi fx med vores medlemsfordele, uden du skal betale ekstra for det: